Eligere | Webdesign en Print

Ad

Onze diensten


dienstenU kunt bij ons terecht voor een veelvoud aan diensten. Onze basis ligt bij het ontwerpen van uw website en het bijbehorende coderen. U kunt bij ons terecht voor een “totaalpakket” wij hebben namelijk ook onze eigen server waar uw site veilig op kan draaien….Voor onze webdesign werkzaamheden gebruiken wij veelal de inmiddels bestaande Content Management Systemen (CMS) die u via het internet kunt verkrijgen. Het voordeel van een CMS is dat het relatief goedkoop is (minder programmeerwerk) en u kunt zelf al uw teksten en foto’s beheren, bijwerken of wijzigen. Wij ontwerpen graag een volledig nieuwe site voor u maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw huidige bestaande site om te zetten naar één van de CMS systemen. Bent u op zoek naar een volledige “Huisstijl” voor uw bedrijf dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Verder geven wij advies over het “digitaliseren” van uw bedrijf. Wij zijn op de hoogte van de eisen mbt zoekmachines en “Social Media“. Wist u dat u uw bedrijf extra kunt profileren door bijvoorbeeld een eenvoudig “Hyves” of “Facebook” profiel? Graag ondersteunen wij u in al deze vragen en helpen wij u op weg.

Middels onze hosting is uw site altijd in goede handen. Uw site is in 99,9% van de tijd online zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Wij weten wat het betekent als uw site gedurende langere tijd niet bereikbaar is. Doordat de server in eigen beheer is weet u zeker dat de internet bezoeker u ook altijd kan bereiken.

Uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Mocht u andere wensen hebben of gewoon meer informatie, schroomt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen.