Eligere | Webdesign en Print

Ad

Wie zijn wij


EligereEligere is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met o.a. webdesign en internet-advies. Onze doelstelling is u en uw bedrijf zo goed mogelijk te profileren op het internet. Immers, waar men vroeger in de telefoongids keek om een bedrijf te zoeken, is dit nu verplaatst naar het internet. Kijk naar uzelf…. wanneer was de laatste keer dat u het telefoonboek of de Gouden Gids in handen had? Weet u ook nog wanneer u de laatste zoekopdracht in Google ingaf? (Waarschijnlijk een paar minuten geleden waardoor u op deze site bent uitgekomen!) Reden genoeg dus om een website te hebben.

Eigenlijk moet u altijd vindbaar zijn op het internet. Naar onze mening  is een website het visitekaartje van een bedrijf. En het zou dus ook de sfeer van het bedrijf moeten uitademen. Immers… internet is altijd open 24/7 en 365 dagen in het jaar. Daarnaast ben je zelf nooit aanwezig voor het beantwoorden van vragen als mensen je site bezoeken dus moet het ook zo duidelijk mogelijk en informatief mogelijk zijn.

Wilt u mensen informeren over uw bedrijf, diensten of vereniging? Wilt u uw handelswaar via het internet verkopen en zo stevig besparen op de vaste kosten van uw bedrijf? Of wilt u uw hobby tentoonstellen of gewoon over uw persoonlijke leven vertellen? Een website is de oplossing. De combinatie van een site en email doet het helemaal. Meer omzet genereren, leden werven, informatie verstrekken of meer mensen met uw boodschap bereiken, met deze combinatie is uw succes verzekerd.